Anlitat hemstäd istället

Anlitat hemstäd istället

Hallå där, hoppas att fredagsfeelingen är på topp! Vet ni vad som förgyller fredagen än mer? Att komma hem till en precis nystädad lägenhet, då leker livet kan jag lova er. I början av veckan så skulle jag ha städat egentligen men jag kände att jag inte orkade det. Varför inte ringa efter hemstäd i Hudding tänkte jag och sen några minuter senare så slog jag en signal till en städfirma. Det finns ingen anledning att städa om jag ändå har möjligheten att få hemstäd. Jag ångrar inte en sekund att jag gjorde det och det ska bli väldigt spännande att få komma hem och få se resultatet. Jag är en ganska ordningsam person av mig, när det kommer till allt förutom städningen. Då är jag väldigt slarvig och det brukar oftast gå några dagar innan jag ens tar tag i det. I övrigt är jag väldigt noggrann med det mesta. Exempelvis sätter jag inför varje månad upp en budget som jag ska följa och i den budget ingår numera hemstäd. Jag har nog aldrig överskridit min budget för någon månad, faktum är att jag inte ens varit nära. Så att anlita hemstäd kommer inte drabba mig särskilt hårt och skulle det någon gång göra det så är det bara att jag städa själv och struntar i hemstäd den veckan. Sen är det faktiskt inte så dyrt att få sin lägenhet städad i Huddinge, nu bor inte jag jättestort så det kanske beror på det. Oavsett så tycker jag garanterat att det är värt de hundralapparna, hellre att någon annan gör det än att ingen alls gör det. Nej nu har klockan faktiskt slagit hemgång så jag kommer runda av här. Jag kanske ger er en uppdatering angående resultatet av städningen. Om inte annat så kommer det ett nytt inlägg snart!


Kommentarer är stängda.