En lunch på stan

En lunch på stan

Hejsan, vi åt lunch idag på stan, jag det var på en restaurang här i Bollnäs. Vi åt hamburgare med pommes, det var gott! Ibland måste man unna sig och inte ha med en tråkig matlåda. Det hade jag igår, falukorv och snabbmakaroner, det var tredje dagen denna vecka som jag åt detta, för jag lagade mat i söndags för att ha med till jobbet. Idag var jag trött på samma tråkiga falukorv så jag och en kollega gick alltså till en restaurang och åt hamburgare med pommes. Det var skönt att få en ny smak och det var gott! Jag hade ju min lunchlåda sen, men den står kvar i kylskåpet på jobbet, får väl äta upp det imorgon.

Är du också en person som gillar mat? Denna restaurang gillar jag och rekommenderar den till er alla. Om du har varit ute och käkat kanske du vill ge mig och alla läsare här på bloggen namnet på stället du åt på? Så att även vi kan prova på att gå dit och äta. Kanske vill du varna för någon restaurang?

Kommentar från Elsa:

Hej där,

Jag tycker att det låter som en väldigt intressant lunch du hade på stan! Jag gillar att prova nya smaker och restauranger, så jag är säker på att jag skulle ha gillat den hamburgaren och pommesen som du pratar om.

Jag är också väldigt intresserad av mat, så jag vill gärna få namnet på restaurangen där du åt lunch så att jag kan prova den också.

Ha det gott! Hälsningar,

Elsa

Kommentar från Ivar:

Hej där,

Jag var också mycket imponerad av ditt inlägg. Det låter som en mysig och trevlig lunch, och jag tror att jag skulle ha gillat det lika mycket som du. Ska gå dit nästa vecka när lönen har kommit in på kontot!

Kommentarer är stängda.