Ett blomsterbud som kommer med blomster

Ett blomsterbud som kommer med blomster

Jag har skickat blommor till en vän i Ystad och detta ska jag skriva om, för det är bra att det finns blomsterbud att anlita. Jag har för första gången beställt en blombukett på nätet. Om ni har kollat in bildena på Google+ ser ni att det ett riktigt bra blomsterarrangemang med rosor och andra blomstersorter som ser väldigt fina ut i arrangemanget. Blommorna är väl sammanhållna så denna blombukett kommer att stå stadigt även om detta blomsterbud måste bära den under lång tid. Den var fortfarande fräsch när min vän fick den bara efter en halv dag. Blombuketten var insvept i cellofan så blommorna var skyddade mot smuts också. Blomsterbudet kom till hennes hemadress snabbt som jag hade ordnat före blomsterleveransen; hon ringde på dörrklockan och överlämnade blommorna till min överraskade vän som gladeligen tog emot dem…

Jag skulle rekommendera er att skicka blombuketter till era nära och kära och vänner. Jag skulle gärna själv vilja få blommor till dörren men när jag fyllde år fick jag en stekpanna i present av min man och det var väl inte den roligaste presenten. Men blombuketter är perfekta att skicka när du vill säga grattis på födelsedagen till dina nära och kära!

Jag hoppas också att alla har haft en fantastisk höst! Här i Sverige har vintern nästan börjat. Även om jag fortfarande bär lite tunna kläder för tillfället så räknar jag med att det snart blir mössa och vantar Men strunta i mig – hur är det med er? Är sommaren slut för er också redan, eller står det krukväxter på era fönsterbrädor? Ta massor av bilder med mobilkameran och sänd till mig inne på Facebook eller mejl om det är någon av er som känner mig personligen.


Kommentarer är stängda.