Hjälpa brorsan måla om

Hjälpa brorsan måla om

Tjenare bloggen! Visst är det härligt med helg, äntligen lite sovmorgon. Den här helgen blir dock inte som de brukar vara, utan jag ska faktiskt agera målare. Min lillebror frågade om jag inte kunde hjälpa honom att måla om hans lägenhet i helgen så att han inte behövde anlita en målare och det är klart att jag ställer upp. Han bor ute i Solna och jag sitter på pendeln på väg dit nu, så det blir lite arbete i helgen trots allt. Jag har faktiskt aldrig målat om ett rum i hela mitt liv så det här kan bli väldigt spännande. Det är bara att hålla tummarna för att brorsan har målat förut men jag är ytterst tveksam till det. Vi ska åtminstone ge det en chans, sen får vi se om det blir så att han kanske får anställa en målare trots allt. Jag tänker att det inte kan vara så svårt att dra några jämna och fina streck med penseln. Däremot när det kommer till att måla nära listerna så känner jag mig lite osäker. Jag är inte den personen vars favoritämne i skolan var bild om man säger så, sen är jag inte den med särskilt hög koncentration eller noggrannhet. Runt listerna och taket får brorsan måla, jag tänker inte sätta mig själv i den sitsen och ta på mig ansvaret om det kommer färg där det inte ska vara någon. Hoppas banne mig att brorsan bjuder på käk också för jag är redan vrålhungrig. Jag tror dock inte att han har tänkt på det utan jag lär väl få köpa med mig något på vägen. Han har antagligen fullt upp med att lägga täckning över golvet, för det lär behövas. Det skulle heller inte förvåna mig om han inte har gjort, då har vi ett stort problem.  


Kommentarer är stängda.