På nya äventyr i Boden

På nya äventyr i Boden

Hej på er alla mina fina och äventyrssugna läsare och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg som jag tror att ni kommer att tycka om. Jag hoppas att ni alla mår finfint och att ni haft en bra helg. Jag vill gärna dela med mig av vad man kan hitta på att göra i Boden med omnejd till er läsare, och det kommer att bli några inlägg om natur- och friluftsliv lite längre fram, för här i mitt inlägg idag ska jag prata med er om ett äventyrsföretag som heter Let´s Escape i Boden. 

Det var ungarna som klagade på att det inte fanns något att göra i Boden, och det håller jag väl inte riktigt med om för jag tycker att det finns hur mycket som helst att göra i Boden med omnejd. Ungarna var nog bara lite trötta på att vara ute i naturen och fiska och vandra, de ville hitta på något annat och då begav vi oss till Let´s Escape i Boden. Här blir man inlåst i ett så kallat Escape room, och ska lösa en gåta med hjälp av vissa ledtrådar som finns i rummet innan man blir utsläppt. Uppriktigt sagt var jag tveksam till denna aktivitet men när jag väl kom dit och var med ungarna i ett av dessa rum var det nog det roligaste jag gjort på riktigt länge. Det här kan jag varmt rekommendera er som söker någonting annorlunda att göra här i Boden. Ta med nära och kära eller era kollegor för en stunds samvaro. Som ni vet så tycker i alla fall jag att det är få grejer som slår att vara ute i naturen, men besöket på Let´s Escape i Boden gjorde väl nästan det, ha ha. 


Kommentarer är stängda.