Skönt med städhjälp!

Skönt med städhjälp!

I dagens inlägg ska jag berätta om ett företag som finns till för alla som vill få hjälp med städning och rengöring. Det är en städfirma i Härnösand, och dem som jobbar där är helt fantastiska på alla de sätt och vis! Efter att ha fött mitt tredje barn så fanns det ingen tid och ork kvar att städa hemma. Det var då jag började googla på ordet städfirma Härnösand och fann snabbt detta företag. På deras hemsida finns massvis av referenser och recensioner som gör att man kan känna sig trygg när man anlitar dem. Fördelen är att de sköter om allting, från rengöring till fönsterputs och man kan själv välja hur mycket eller lite hjälp man vill få, och jag tar hjälp en gång i veckan, och jag kan inte hitta något negativt med att ha dem som städhjälp.

Nu får jag mycket tid över som gör att jag kan göra roliga saker. Om någon tror att det är dyrt att ta hjälp utav en städfirma så är det fel! Det kostar inte mycket och så får man rutavdrag på det hela, och all tid man sparar är värd sin vikt i guld! Jag kan tänka mig anlita dem även när barnen blir större, men man vet ju aldrig om det kanske blir ett barn till. Men jag har passerat 40 så då får det inte dröja för länge, haha.

I alla fall, jag har tipsat alla mina vänner om denna städfirma i Härnösand och flera av dem har även dem anlitat denna firma. Hoppas att detta inlägg var värt att läsa och om du behöver hjälp med rengöring eller städning kan jag varmt rekommendera dem! Tack för mig, och ha det gott.

PS: I morgon är det helg äntligen, och jag ska passa på att umgås med familjen! DS

Kommentarer är stängda.