Startade dagen med härlig yoga

Startade dagen med härlig yoga

God morgon på dig

Här i Ängelholm skiner solen och jag har haft en så skön start på dagen. Jag började morgonen med yoga ute på altanen och det var så härligt, sen tog jag en dusch och så åt jag frukost. Fast att jag gjorde allt det där så sitter jag ändå på jobbet nu och kom hit i god tid. Jag borde försöka göra så här oftare för man känner verkligen hur gott det gör att få väcka kroppen och sinnet i lugn och ro utan stress.

Yoga är ett skönt sätt att få balans inom sig tycker jag. Jag gör inte särskilt avancerad yoga men fokuserar mycket på andningen och att lyssna på kroppen till vad den liksom talar om att den vill göra för rörelser. Jag testade yoga i grupp i Ängelholm en gång tillsammans med en väldigt duktig instruktör men sen har det inte blivit så ofta att jag går på klasser utan mer att jag gör det själv hemma. Man får prova sig fram vad man tycker passar en själv bäst.

Vissa kanske kan har svårt att hitta fokus och verkligen koppla av om man är själv hemma så de behöver vara någon annanstans och vara i grupp med en instruktör. Andra kanske är som jag att man har lättare att komma till ro när man är själv. Huvudsaken är att man söker efter det man själv mår bra av och gör mer av det.

Jag tror också man bör sätta rimliga mål. Det skulle till exempel inte vara rimligt att jag lovade mig själv att göra yoga varje morgon innan jobbet, men kanske två mornar i veckan och en på helgen. De andra dagarna kan jag göra en stunds meditation på kvällen istället. Nu önskar jag dig en underbar dag och ta hand om dig!


Kommentarer är stängda.